Vi kigger på den nye Mercedes Citan

Vi kigger på den nye Mercedes Citan

Vi kigger efter ny bil, og har på det sidste kigge ekstra meget på den nye Mercedes Citan. Den har alle de features, som vi leder efter og så sælges den til en super god pris. Vi har kigget en del på Mercedes hjemmeside og nu er det tid til, at vi skal ud og køre en prøvetur. 

Mercedes Citan er alt det vi leder efter i en bil

Vi har fem børn, og har derfor brug for ret meget plads i vores bil. Dog synes vi, at en Mercedes Citan er super smart, samtidig med, at den har masser af plads. man får ligesom varevogn i en personbil, og det er præcis det, som vi sætter pris på. Mange vil nok bruge deres Mercedes Citan som netop en minivarevogn til arbejdsbrug, men vi har altså brug for den til vores unger. Vi har som sagt fem børn, vores største datter er 11 år, vores to sønner er forholdsvis 6 år og 9 år, og så har jeg for nyligt født tvillinger – to piger – som lige er fyldt 6 måneder. Der er bestemt fart over feltet i vores familie. Vores tre største sidder ikke i autosæder mere, men det skal vores tvillinger, så der skal selvfølgelig være plads til dem.

Vi glæder os til at have plads til alle

Indtil nu, har vi ikke kunne køre en tur alle sammen på én gang, da der simpelthen ikke er nok plads i vores nuværende bil. Derfor bliver det nærmest luksus, at få en ny bil, hvor der faktisk er plads til alle. Jeg ved godt, at det ikke ligefrem er familiebilen over alle, men vi har bare set os varme på den har model. I tirsdags var vi ude og køre en prøvetur i den, efter lang tids overvejelse, og den er bare så god at køre. Den er sikker på vejen med automatisk havariblinksystem ved nødopbremsning, sæderne er behagelige og yder optimal støtte af ryggen, og så kan man vælge præcis den gearkasse, som man har det bedst med. Jeg har valgt fuld automatisk, da jeg finder det klart nemmere at køre, når ungerne skriger og leverpostejsmadderne flyver rundt. Derudover er den i flot design og har økonomisk og miljøvenlig BlueEFFICIENCY-motorteknologi. Det havde jeg aldrig hørt om før, men det lyder så fancy, og sælgeren fortalte mig, at det både er godt for min økonomi og for miljøet. Det kan vi lide.

Læs også om Mercedes Sprinter her.

Indlæg oprettet 30

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.