liggende sygetransport

Liggende sygetransport: Din sikkerhed i fokus

Det kan være svært at forudse, hvornår ulykken opstår, og det er altid ubehageligt, når det sker. Derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler. Det kan du fx gøre ved at kende til DK Ambulancetjeneste. De stiller nemlig både liggende sygetransport, almindelig ambulancekørsel samt ambulancefly til din rådighed. På den måde kan du altid komme sikkert hjem og på hospitalet, uanset hvor i Danmark eller Europa du befinder dig.

DK Ambulancetjeneste sørger for din sikkerhed

Måske har du ikke hørt om DK Ambulancetjeneste før? Når du har haft brug for hjælp, har du jo bare kunnet trække på din sygesikring og ringe til ambulancen. Så hvorfor er der egentlig behov for andet? DK Ambulancetjeneste betegner sig selv som ”det fleksible alternativ” til den offentlige ambulance. De vil gerne hjælpe dig i de tilfælde, hvor sygesikringen ikke slår til, så du altid kan få professionel og sikker transport. Denne service og dette høje kvalitetsniveau tilbydes ikke kun til privatpersoner. DK Ambulancetjeneste udfører i høj grad opgaver for forsikringsselskaber eller virksomheder, der har brug for en sikkerhedsline, fx i forbindelse med firmaarrangementer og events.

Liggende sygetransport – ambulance på en anden måde

En af de transportformer, DK Ambulancetjeneste tilbyder, er som sagt den liggende sygetransport. Den minder til forveksling om en ambulance, men det er ret vigtigt at være opmærksom på forskellene. Sygetransporten er nemlig hovedsageligt beregnet til transport og ikke behandling. Den har derfor ikke det samme medicinske udstyr, som en ambulance har. Derfor er det typisk ikke-akutte patienter, der bliver hentet af denne. Redderne er dog stadig professionelt uddannede og kan tage hånd om dig – også hvis der i værste tilfælde skulle opstå komplikationer. Hertil har sygetransporten også en nødhjælpskasse. Der er derfor ingen grund til bekymring. Med DK Ambulancetjeneste ved din side kan du føle dig 100 % tryg.

Fleksibilitet og fordele ved den liggende sygetransport

Ambulancen kører dig som bekendt direkte til sygehuset, så du hurtigst muligt kan få den nødvendige behandling. Men den liggende sygetransport tilbyder faktisk lidt mere end hospitalstransport. Den kan fx også køre dig til dine aftaler hos diverse speciallæger, privatklinikker, kiropraktorer og fysioterapeuter. Desuden kan DK Ambulancetjeneste hente dig hjem fra udlandet, hvis du skulle få brug for det. Ulykker stopper jo ikke med at ske, bare fordi man kører over grænsen, og derfor skal du selvfølgelig også have mulighed for hjælp i resten af Europa.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.