Flexleasing privat, det er nu en mulighed!

Har du hørt om ‘Flexleasing Privat‘? Det har længe ikke været muligt at flexlease som privatperson, men det er det nu med et firma som Special Cars. Vil du høre mere om, hvordan det er muligt at flexlease og endda måske tjene penge på det? Så læs med her. 

Flexleasing som privatperson er nu muligt med Special Cars

Flexleasing er lidt en ukendt ordning for mange mennesker. De ved ikke, at du kan indgå flexleasing som privatperson. Det har længe været sådan, at man kun kunne flexlease, hvis man var virksomhedsejer eller arbejdede i en virksomhed, hvor man har brug for at køre meget i arbejdstiden. Men nu kan man altså sagtens indgå en flexleasing aftale som privatperson med et firma som Special Cars. Men lad os starte med at tale om, hvad flexleasing er. Når en bil kommer til Danmark, skal man betale en registreringsafgift, før bilen kan få nummerplader på. Dette kan være helt op mod 250% oveni købsprisen på bilen, hvis vi taler om biler i luksusklassen. Afgiften vurderes af SKAT, og det afhænger af bilens årgang, kilometer, farve, udstyr og stand. Typisk vil SKAT prøve at finde en tilsvarende bil, som de kan sammenligne med og sætte prisen efter.

Hvad koster flexleasing for mig som privatperson?

Man taler om, at man endda kan tjene penge på at flexlease en bil fremfor at købe en bil. Dette er fordi du men flexleasing privat indgår en lejeaftale med et firma som Special Cars. Dette betyder, at du kun skal betale registreringsafgift af den periode, som du lejer bilen. Special Cars tager altså afsted ned i Europa, finder din drømmebil, og får den kørt tilbage til Danmark. Her indgår I en kontrakt, som lejen (inklusiv registreringsafgiften) samt restværdien, som er den pris, som du skal købe bilen til, når din lejeperiode er ovre. Det er altså den værdi som bilen forventes at have, når din lejeperiode her ovre. Normalt vil Special Cars foreslå 12 måneders lejeperiode, fordi du med den periode får mest for dine penge, men perioden er helt op til dig. Det kan være 6 måneder, og det kan være 2 år. Det er op til dig. Når du er færdig med lejeperioden er det tid til at tænke på, om du vil beholde bilen og betale registreringsafgiften, som nu vil være lavere end den var før, eller om du vil sælge bilen videre. Du har sparet mange tusinde kroner uanset hvilken løsning du vælger, og det er virkelig en win win situation.

Læs mere her.

Indlæg oprettet 30

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.