Mercedes Sprinter varebil

Mercedes Sprinter – en varebil i luksus klassen

Hvis du er håndværker, så kender du måske allerede til den lækre Mercedes Sprinter. Det er nemlig en varebil med lidt udover det sædvanlige. Din arbejdsdag bliver hurtigt lettere kørende i denne model, som er udstyret med det nyeste gear.

Gør din arbejdsdag nemmere

Er du chefen for dit eget firma, så er du jo så heldig at du selv bestemmer hvilken bil du skal køre rundt i. Er du ansat et sted hvor du kører meget, kan det godt betale sig at argumentere for at den lækre Mercedes Sprinter varevogn skal følge dig rundt på dine arbejds opgaver.

Med stor fokus på komfort og sikkerhed, kan du føle dig godt tilpas på dine ture rundt i landet. Komfort er en ting der bør vægtes rigtig højt, når man sidder i bilen en stor del af dagen. De rigtige sæder har meget at sige. Ligeledes skal mange features være i en afstand, hvor du nemt kan nå dem fra førersædet.

Mercedes til erhverv

En varebil bruges i utroligt mange erhverv, og derfor er Mercedes også den rette at søge råd hos. Som producent af både busser, lastbiler og varevogne, har Mercedes Benz sat sig ind hvad det drejer sig om, når det kommer til erhvervsmæssig brug af køretøjer. Som regel drejer det sig om større køretøjer, som skal være rummelige og robuste. I busser skal der tænker plads til og komfort for passagerer.

I lastbiler skal der oftest tænkes sovepladser ind, og i varebiler skal der for det meste være god plads til værktøj og diverse arbejdsrelaterede produkter. Varebiler bruges uanset om du er murer, tømrer, sælger, blikkenslager eller anden form for håndværker. Mercedes Sprinter er derfor skabt med tanke på bl.a. håndværksfagene.

Mercedes Sprinter 2018

Den nye Sprinter er udstyret med en række high tech-teknologier, som øger både sikkerhed, komfort og effektivitet. Denne nyeste udgave af Sprinter, kan som noget helt nyt,vælges med enten forhjuls-, baghjuls- eller firhjulstræk. Desuden har bilen her både regnsensor og bremseassistent, som hjælper til at gøre din kørsel ekstra sikker i alt slags vejr. Her behøver du altså ikke bekymre dig tænderne ud af hovedet.

Serviceleas din varebil

Det er muligt at servicelease din Mercedes Sprinter, således at du kan bruge den hver dag i dit erhverv, for et bestemt beløb om måneden. Det kan være en ganske god måde at gøre det på, hvis du ved, du kun skal bruge bilen en bestemt periode, eller du blot ønsker en ny bil på et tidspunkt.

Indlæg oprettet 24

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.