Firmafest københavn

Lej dine lokaler til firmafest København hos Marketenderiet

Vi kender alle det med at gå på arbejde. Vi kender også at mange af dagene er ens. Dagene har de samme daglige rutiner. . Dette kan godt for nogen virke umotiverede. Derfor anbefaler vi, at du mindst en gang om året afholder en firmafest. Her vil dine kollagerne lærer hinanden at kende på en helt anden måde. Tankerne bliver sat fri fra arbejdet og alle kan nyde aftenen med kollagerne. Du kan leje dine lokaler til firmafest København her hos Marketenderiet. 

Skal du leje lokaler til firmafest København?

Hvis du tænker det samme som os, så skal din virksomhed sikkert holde en eller anden form for firmafest i løbet året. Om det er en sommerfest, den årlige julefrokost eller bare en firmafest, for at komme hinanden ved, kan du leje dine lokaler til firmafest København hos Marketenderiet. Lokaler til firmafest København hos marketenderiet  er over alt forventning. De er flotte store lokaler med op til 700 gæster. Så om du er en lille eller større virksomhed, vil vi altid have plads til jer. Din fest kommer til at blive en fest i sent vil glemme.  Det eneste du skal stå for er at samle dine kollager og dukke op. Alt vil stå klar til jer og der ser selvfølgelig lys, musik og bar. Yderligere vil der under hele festen være forplejning go service fra vores inhouse kokke og tjenere. Du kan næsten ikke sige nej til at leje dine lokaler til firmafest København hos marketenderiet, da du ellers vil gå glip af at få den bedste fest.

Book dine lokaler allerede i dag

Blev du ligesom os, allerede fristet af at leje lokaler til firmafest København hos Marketenderiet, skal du ikke holde dig tilbage. Vi tager gerne i mod din booking med det samme og hjælper dig på vejen til at dig og din virksomhed for arrangeret den bedste fest.  Hellere være i god tid, en at være for sent ude. Hos Marketenderiet er der rigtig mange som lejer vores lokaler til firmafest København og rigtig mange virksomheder booker glædeligt igen år efter år deres fester hos os. Vi tager i mod alle. Stamvirksomheder så som nye virksomheder. Er du vores nye virksomhed som skal holde årets fest?  Og  kunne du tænke at give dine ansatte en formidabelt fest som i sent vil glemme, anbefaler vi at du booker dine lokaler allerede i dag, så vi er sikret på at vi har ledige lokaler til jer.

Indlæg oprettet 37

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.