Teltudlejning i Horsens, skal du bruge et telt?

Teltudlejning i Horsens, skal du bruge et telt?

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal det handle om Teltudlejning i Horsens. Vi skal tale om et firma, som har stor erfaring med teltudlejning, og så har de mange flere varianter og størrelser af telte, end du kan få nogen andre steder. Læs med på bloggen i dag.

Skal du bruge et telt, så kig mod teltudlejning i Horsens

Det skal som sagt handle om teltudlejning i dag her på bloggen. Det skal helt bestemt handle om teltudlejning i Horsens fra et firma, som har mange års erfaring på området og derfor kender til alle de problemer eller behov, der kan opstå undervejs, når man planlægger en fest. Derfor har de også telte i alle størrelser og varianter. De udlejer festtelte fra 9 m² og til ca. 1000 m². Men hvordan ved du hvilken størrelse, du skal vælge? Man skal regne med ca. 1 m² pr. person til et telt. Og så lad os tale lidt om, hvorfor det er så sikkert at leje et telt hos netop dette firma. Det er jo en risiko at tage, når man vil holde havefest i Danmark, men hvis du lejer et telt hos dette firma, så kan du være ude i haven lige meget hvordan vejret arter sig. Det er lige meget, om du skal holde fest, udstilling, bryllup, byfest, open by night, festival, etc.

Størrelse af telt

Lad os lige tale lidt mere om størrelsen af det telt, som du bør vælge. Som sagt skal du regne med ca. 1 m² pr. person i det telt, som du lejet. Men derudover skal der medregnes ekstra plads til dansegulv, bar og buffet, hvis dette er noget, som du skal have til din fest. Den virksomhed, som jeg sætter fokus på i dag tager meget gerne specialopgaver på sig. Så hvis du skal holde en fest, hvor du skal bruge forskellige telte eller andre ting, som ikke lige kommer i en pakkeløsning, så kan du sagtens hjælpe dig med det. Det har de hjulpet med mange gange gennem årene. Du har nemlig hjulpet med telte til fester for private/firmaer og udlejet partytelte i hele trekantsområdet (Vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart og Horsens). Hvis du har lyst til at leje et telt fra dem, men du bor udenfor trekantsområdet, så skal du bare kontakte dem og høre, om de kan være med. Du kan finde deres kontaktinformation inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Læs mere her.

Indlæg oprettet 30

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.