Vil du vide mere om teltudlejning?

Teltudlejning til alle arrangementer

Når man skal afholde et arrangement, hvor man gerne vil invitere flere mennesker end hvad der er plads til i huset, så er den første indskydelse normalt at leje et lokale. Men i virkeligheden behøver man det slet ikke, hvis man har en have og er bevæget sig ind i de varmere måneder. Man kan nemlig stille et festtelt op i haven og således udnytte sin fulde bolig. Dermed kan man også skabe et arrangement der er langt mere personligt. Men festtelte er dyre og man får dem sjældent brugt – derfor kan det nok ikke betale sig at købe et nyt. Derudover er det faktisk ret kompliceret at stille op. Men Fyns Serviceudlejning leverer en fantastisk service, hvor du kan foretage teltudlejning. De hjælper med at levere teltet, stille det op og pille det ned igen. Læs med her i artiklen og bliv meget klogere på Fyns Serviceudlejning.

Teltudlejning til begivenheder

Hvad end årsagen eller begivenheden er, så er der mulighed for teltudlejning. udlejer til hele landet – fra Skagen i det nordlige Jylland til Dragør på Sjælland i øst. Vi udlejer hvide festtelte i mange forskellige størrelse, og typer. Men som udgangspunkt kan du leje telte i nogle standart størrelser er: 3 meter, 6 meter, 9 meter, 10 meter og 12 meter. Men i virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser for hvor stort dit telt kan blive. Fyns Serviceudlejning har nemlig en lang række samarbejdspartnere, som har telte som er større end du kunne forestille dig!

Min oplevelse hos Fyns Serviceudlejning

Da jeg skulle afholde konfirmation for min søn, ville vi gerne kunne invitere alle vores venner og hele vores familie. Men jeg er træt af festlokaler, der er upersonlige og kedelige. Derfor gjorde vi op med os selv at vi ikke gad hele den omgang. I stedet var det en langt bedre ide at holde hele arrangementet ude i et telt. Herudover åbnede vi op for dørene til huset, således vi kunne bruge alt vores ledige plads. Jeg foretog min teltudlejning hos Fyns Serviceudlejning, da jeg har fået god respons fra venner og kollegaer. Virksomheden er veletableret og lejer alt ud fra fest telte til gafler. Vi etablerede hurtigt kontakt og blev enige om en dato og en adresse på hvor festteltet skulle stå. De sørgede for alt det praktiske, således at vi kunne fokusere på arrangementet.

 

Er du træt af at stå op hver morgen for at smøre madpakke til ungerne? Prøv skolemad!

Indlæg oprettet 11

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.