Maskinudlejning er nemt

Maskinudlejning redder dagen

Leder du efter en bestemt maskine til dit haveprojekt? Eller har du brug for stort set alle former for maskiner til dit projekt? Så kan du være sikker på, at Aagaard Maskinudlejning kan hjælpe dig! De er kendt for at være de bedste på markedet inden for udlejning af maskiner. De har et stort og bredt udvalg af forskellige maskiner og værktøjer. Det er alt fra en havesaks til anlægsmaskiner. Hvis du mangler noget, så kontakt Aagaard. Det vil helt klart være en fordel for dig.

Hvem er Aagaard Maskinudlejning?

Aagaard har mange års erfaring i branchen. Derfor er er de også nogle af de bedste i branchen til at give rådgivning. Aagaard servicerer både b2b kunder og b2c kunder og det har de gjort i mange år. Derfor ved deres eksperter også, hvordan de skal rådgive hver type kunde. Kunderne er i centrum og de skal altid føle, at de får den bedste service hos Aagaard. Derfor udlejer Aagaard også kun de bedste og og mest vedligeholdte maskiner i branchen. På den måde er det altid glade kunder, som vender tilbage til virksomheden.

Priser

Priserne varierer meget og det afhænger selvfølgelig af, hvilken type maskine eller værktøj man lejer eller køber. Typisk findes prisen på hjemmesiden i leje per dag, da det oftest ikke er nødvendigt at leje en maskine mere end et par dage maks. Dette giver også Aagaard Maskinudlejning mulighed for at leje maskinerne oftere ud, end hvis det var muligt at låne maskinen på ugebasis. Udover leje af maskiner og værktøjer, tilbyder Aagaard også salg af stilladser, trailere samt diverse mindre værktøjer. Det er også muligt at købe arbejdstøj, hvis man gerne vil undgå at blive beskidt, når man arbejder på sit nye haveprojekt.

Hvordan fungerer det?

Når du har fundet en maskine, som du ønsker at leje, så skal du tage kontakt til Aagaard. Jo hurtigere desto bedre fordi det er begrænset, hvor mange maskiner Aagaard har til udlejning. Når du har taget kontakt, tager I sammen en helt uforpligtende snak, hvor du hører mere om udlejningen og reglerne det indebærer. Her aftaler I sammen afhentningstidspunkt, altså hvornår du skal afhente maskinen og aflevere maskinen tilbage. Det er utroligt vigtigt, at du tager et syn på maskinen før og efter udlejning, da man skal kontrollere, at den fungerer, som den skal.

 

Ølbrygning er blevet danskernes nye hobby. Det er nemt, sjovt og samtidig er det billigt.

Indlæg oprettet 6

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.