gardinbus

Gardinbus hjalp med solafskærmning på kontoret

Der er næsten ikke noget mere irriterende end at sidde foran computer skærmen, og ikke kunne se noget for solen. Det var en af grundene til at vi fik en gardinbus ud til vores virksomhed. De kompentente gardinkonsulenter som følger med den, kunne nemlig vejlede os i, hvilke gardiner og solafskærmning som var bedst til vores kontorer.

Medarbejderne blev generede af solen

En af grundende til at vi nærmere begyndte at undersøge, hvordan vi fik en gardinbus ud, var netop fordi at flere af vores medarbejdere havde klaget over, at de var generede af solen. Nogle af vores kontor lokaler, er nemlig placeret således at solen står direkte på en stor del af dagen. Som virksomhed er vi selvfølgelig interesserede i både vores medarbejderes trivsel og effektivitet. Derfor begyndte vi ret tidligt at undersøge de forskellige gardinløsninger nærmere, før vi altså fik en gardinbus ud.

 

Det kan absolut godt betale sig at få gardinbussen ud, da gardin konsulenterne har kunne give os den bedste vejledning ift hvilken afskærmning, som passede bedst til de forskellige rum. På de fleste af vores kontorer har vi faktisk få mørkelægnings gardiner, mens de andre steder i huset har fået henholdsvis persienner og rullegardiner.

En gardinbus kommer ikke kun ud til virksomheder

Det er selvfølgelig ikke kun til virksomheder at du kan få gardinkonsulenterne ud. Som privat person behøver du heller ikke skulle ned i en fysisk butik, for at mærke og se på udvalget af gardiner og solafskærmning. Det var da også kun fordi en af mine ansatte allerede havde god erfaring, med at få en gardinbus hjem til hende, at jeg fik undersøgt konceptet nærmere.

 

Det smarte ved at lade en gardinbus komme til dig, er jo at du kan mærke de forskellige materialer, og se dem foran dine egne (eller virksomhedens) vinduer, uden at du forpligter dig til at købe noget. Det har egentlig været et kæmpe plus for os. Som I kan læse, så endte vi dog med at købe adskillige gardin løsninger, men havde det ikke været uforpligtende, havde vi nok ikke kontaktet gardinbussen i første omgang.

Også for klimaets skyld

Vi valgte faktisk at købe nogle specielle klima gardiner til flere af vores lokaler, da de er med til at gavne både indeklimaet og energiforbruget. På den måde udleder vi mindre CO2, og sparer altså både på virksomhedens og klodens ressourcer.

 

Selvfølgelig var det gardinkonsulenten, som fik os overtalt til at prøve dem, men i og med at vi som virksomhed, ønsker at være mere bæredygtige, så vi det som den helt rigtige løsning. Jeg kan kun sige at vi stadig er utroligt glade for den løsning.

Indlæg oprettet 24

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.