arbejdsglæde foredrag

Et arbejdsglæde foredrag gør dig glad igen

Det kan føles trist og demotiverende at tage på arbejde i de kolde og grå vintermåneder. Men det behøver det ikke. Vil du booste din energi og motivation i det nye år? Så tag på et arbejdsglæde foredrag. Her lærer du, hvordan du kan få mere overskud i hverdagen og på den måde vende en dårlig dag til en god dag.

Kan man undervises i glæde?

Måske tænker du: ”Hvordan kan man blive undervist i arbejdsglæde? Er det ikke bare noget man har?” Glæde er som alle andre følelser en individuel ting, som man ikke altid kan styre. Det er klart, at man ikke altid kan være glad, men man kan godt hjælpe sig selv på vej. Det handler nemlig også om at tage et valg, hvor man ikke vil lade sig gå på af negativitet. Til et arbejdsglæde foredrag får du redskaber til at udvikle fleksibilitet i hverdagen. På den måde bliver du mere åben over for forandringer og bedre til at tackle evt. konflikter.

Derfor skal du tage et arbejdsglæde foredrag

Som sagt kan vi ikke altid styre, hvad vi føler. Men vi kan godt få indflydelse på, hvordan vi lader os påvirke af vores følelser. Et arbejdsglæde foredrag kan hjælpe dig med at hvile mere i dig selv og undgå at lade følelserne løbe af med dig. Når man er presset, kommer man ofte til at reagere fjendtligt, men til et foredrag lærer du både at aflæse kommunikation og at kommunikere bedre i stressede situationer.

Sig det, du mener

Foredraget har generelt fokus på kommunikation, netop fordi den er så vigtigt. Vi kommunikerer ikke kun med vores ord. Foredrager forklarer derfor også, hvordan kropssprog og stemmeføring har indvirkning på det, du siger. På den måde lærer du også at blive bedre til at signalere det, du vil. Kort sagt bliver det dig, der styrer din krop, stemme og dine ord i stedet for dine følelser, der kontrollerer dig.

Hvem har gavn af et arbejdsglæde foredrag?

Foredraget er for alle, som kan nikke genkendende til dårlige arbejdsdage, og som gerne vil gøre noget for at ændre dem. Om du er medarbejder eller chef, betyder ingenting. Det vigtigste er, at du er klar på at lære. Kurset varer mellem 1-3 dage og foregår med en blanding af foredrag og praktiske øvelser. Er du interesseret, så besøg Lars Klingerts hjemmeside, og bestil i dag.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.