Nordic Event kan hjælpe dig med firmaarrangement i København

Nordic Event kan hjælpe dig med firmaarrangement i København

I dagens blogpost skal det handle om tips til det perfekte firmaarrangement i København med Nordic Event. De er super dygtige til at hjælpe med planlægning, og har altid kunden i tankerne, når de kommer med forslag til mad, underholdning, opsætning af borde med mere. Læs med og lær meget mere.

Nordic Event kan hjælpe dig med firmaarrangement i København

Er det tid til at holde dit næste firmaarrangement i København, så bør du tage fat i Nordic Event. De står for hele processen, hvis I ønsker det, og det foregår altid i samarbejde med kunden. På den måde bliver ønsker og drømme så vidt som muligt altid opfyldt. Nordic Event kommer tilmed med gode råd og foreslag til, hvordan I kan få en endnu bedre fest. I kan holde et arrangement, som om dagen bygger på teambuilding, men om aftenen er fuld af fest og farver og god mad, men I kan også holde et socialt arrangement, hvor I har behov for hjælp til planlægning. Så hjælper Nordic Events jer med planlægning og eksekvering af netop jeres firmafeste. De har erfaring med at holde temafester, julefrokoster, sommerfester, påskefrokoster og meget meget andet.

Mere om Nordic Event

Sådan beskriver Nordic Event sig på deres hjemmeside: “Nordic Event er et eventbureau, der varetager alt fra udvikling af strategi og den kreative proces til produktion, logistik, afvikling og evaluering. Vi kan levere færdigsyede totalløsninger, hvor vi varetager hele processen, eller vi kan være jeres kreative samarbejdspartner i dele af opgaveløsningen. Vores kunder tæller alt fra mindre private sammenslutninger til store internationale koncerner.” Du kan altså holde alle slags firmaarrangementer i København med Nordic Event. Om du er en lille eller stor virksomhed, om du skal holde for 300 personer eller 15.000 personer, og uanset hvilken branche din virksomhed er i. De ved, at det handler om, at fænge og bevæge deltageren, og med deres store erfaring (med blandt andet firmaer som Dong Energy, Danske Bank, TDC, DSB og Novo Nordisk) kan du være sikker på, at et firmaarrangement her kommer til at gøre netop dette. De ligger tilmed centralt i Københavns bydel Valby, som er super nem at komme til og fra med offentlig transport, men også i bil direkte fra motorvejen. Hvis du har fået blod på tanden, og gerne vil holde dit næste firmaarrangement i København med Nordic Event, så kan du læse mere i denne artikel og kontakte dem via deres hjemmeside.

Indlæg oprettet 30

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.