vaske tørremaskine

Vaske tørremaskine er ideelt til det lille bryggers

Hvis ikke du allerede har en kombineret vaske tørremaskine, så lyder min personlige anbefaling på at få en straks. Indtil for ganske nylig havde vi både vaske maskine og tørretumbler – I ved sådan en vaske/tørre søjle hvor de to store monstrummer af et par maskiner står placeret oven på hinanden.

Derfor endte vi med vaske tørremaskine

Vi bor i et hyggeligt et-plans hus med et lille bryggers. Når jeg siger vi, så mener jeg min mand, vores datter på 6 og jeg selv. Vi har boet i huset her i fire år, og har renoveret på det henover årene. Nu føler vi, at vores hus er som vi gerne vil have det. Et af de rum som dog er ikke er særlig stort, er vores bryggers. Det er her vi vaske og tørrer vores tøj, men det er også her vi opbevarer vores rengørings artikler samt en stor del af vores overtøj og praktiske fodtøj.

Når man ikke har så meget plads i et rum, så skal der tænkes lidt kreativt i forhold til at få alt til at fungere. En af de ting der har vist sig at fungere super godt for os i vores lille bryggers, er at få skiftet vores traditionelle vaske søjle ud med en kombineret vaske tørremaskine. På den måde slipper vi nemlig for at have den lidt klodsede søjle stående, og har nu istedet bare én enkelt maskine som både kan vaske og tørre.

Smarte løsninger til små rum

Med et lille bryggers er det med at udnytte den plads der er på bedst mulig vis. Nu, hvor vi ikke længere har søjlen stående, så er der faktisk plads til andre ting over vores nye vaske tørremaskine. Nu har vi fået hængt to hylder op, hvor vi har stillet nogle fine kurve med tørrebolde, sæbebær, vaskeposer og tøjklemmer. Vi forsøger at være gode mod miljøet, og tørrer derfor en stor del af vores tøj på tørrestativ. Særligt når vejret er godt, og det kan komme ud og lufttørre.

Når vi tørrer tøj på tørre programmet i vores vaske tørremaskine, bruger vi økologiske tørrebolde i uld, og når vi vasker tøj bruger vi naturlige sæbebær. Det hele kan nu stå fint og overskueligt fremme på hylden over maskinen, og vi har desuden fået mere bordplads til at kunne folde tøj sammen på. At gå fra to maskiner til én, har virkelig gjort meget for vores plads i bryggerset, og en vaske tørremaskiner virker til at fungere akkurat som to separate maskiner ville.

Indlæg oprettet 27

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.