svævehylde

Svævehylde giver et fint udtryk til indretningen

Har du en svævehylde hjemme ved dig? De er populære at bruge i indretningen pga. deres lette og stilrene look. Det er en nem måde at tilføje noget praktisk på, samtidig med at det er æstetisk.

En svævehylde skaber et let udtryk

Det lækre ved en svævehylde er at du slipper for alt det rundt om hylden. Beslagene på sådan en hylde er nemlig skjulte, så det som ordet siger, ligner at hylden svæver. Det giver et meget let udtryk, som har gjort hylden populær i mange indretninger. Det er også af den grund at jeg selv bruger den når jeg indretter for kunder. Jeg arbejder til dagligt med at indrette rum hos både professionelle og private.

Ofte er er det butiks- og kontor lokaler, men også i hjem som skal sælges eller som trænger til forandring og pladsoptimering. Her er den populære svævehylde virkelig et godt indretnings element. De fylder som sagt ikke ret meget i indretningen. Det gør at de ikke virker tunge, samtidig med at du stadig fint kan bruge dem til opbevaring og pynteting. Ja, hylderne er faktisk populære i de fleste rum.

 

En hylde som er praktisk og pæn

Grunden til at lige netop en svævehylde er så eftertragtet i erhverv, er fordi man her slipper for ophæng som er i vejen både fysisk og visuelt. I en butik eller et showroom er det især rart at have et rent udtryk. Det gør det nemlig nemmere for folk at fokusere på det det handler, nemlig varerne på hylderne. I butikker og showrooms bruges hylderne ofte til mindre produkter som hudpleje, accessories og sko.

På kontorer oplever jeg at det ofte er mere praktiske ting som opbevaring. Her er mit trick at have nogle fine kurve med mærkater stående på hylderne. Deri kan du nemlig opbevare de ting du nu ønsker, uden at det ser rodet ud. I private hjem bruges hylderne især til nips og pynteting. Det er med til at skabe hygge og personlighed i et hjem.

Jeg ville sætte alt fra bøger og magasiner til planter, stearinlys og små hyggelige souvenirs og hjemmelavede figurer. Det er også ofte derfor at du ikke blot ser en enkelt svævehylde hænge. Meget ofte er det to som hænger lidt forskudt af hinanden. Netop fordi de bruges til pynt, mere end det praktiske. Én lang svævehylde kan også give et virkelig lækkert udtryk til et rum. Leg selv med dine ideer og prøv dig frem med indretningen.

Indlæg oprettet 27

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.