Tandretning

Tandretning: Forkert tandstilling har bivirkninger

Rigtig mange får rettet tænder i dag. Tag bare et kig rundt i en folkeskoleklasse. Så vil du sikkert se flere med bøjle. Men mange får også først udført tandretning, når de er ældre. Det kan der være forskellige grunde til – både kosmetiske og sundhedsmæssige grunde. En forkert tandstilling har nemlig ikke kun indflydelse på ens smil, men kan faktisk have negative bivirkninger for resten af tænderne.

Tandretning er ikke kun kosmetisk

Skæve tænder kan have sin charme. Det har du sikkert hørt før. Det er dog langt fra altid, at ejermanden er enig i den påstand. Men faktisk er tandretning ikke kun et kosmetisk indgreb. Rigtig mange oplever nemlig negative bivirkninger af deres skæve tænder eller tandstilling. En forkert tandstilling kan have meget værre konsekvenser end et skævt smil. Sidder tænderne ikke korrekt, kan de nemlig slide på de andre tænder, eller man kan få kæbeledsproblemer og hovedpine m.m. Der er altså mange gode grunde til at overveje tandretning og få undersøgt sin tandstilling, hvis tænderne ikke sidder normalt.

Sanadent klarer både små og store tandretninger

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder, så skal du kende til Sanadents klinik på Frederiksberg og i Holbæk. De udfører både små og store rettelser lige fra tandretning af skæve fortænder til behandling af overbid, åbent bid eller trangstilling. De modtager dig altid med stor omsorg og respekt, så du kan føle dig helt tryg i deres hænder. Det er aldrig sjovt at gå til tandlægen og slet ikke, når man har et større problem, der skal ordnes. Derfor er det rart at vide, at man er i gode hænder hos Sanadent. De sætter ærlighed, respekt og kvalitet utrolig højt og gør deres absolut bedste, for at du hurtigst muligt kan smile dit smukkeste smil.

Få råd til din tandretning

Tænder kan være en dyr affære. Det kender du sikkert fra de almindelige tandlægebesøg. Alt efter hvad du skal have lavet, kan prisen variere, men en tandretning kan hurtigt løbe op i mange tusind kroner. Hos Sanadent har de dog den politik, at du skal kunne regne med en fast pris. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser undervejs. Hvis du ikke umiddelbart har råd til din tandretning, kan Sanadent også være behjælpelig med at søge tilskud hos kommunen. Sammen skal I nok finde en løsning, så din tandretning kan lykkes økonomisk.

Du kan læse mere om Sanadent ved at klikke her.

 

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.