Sådan får du dine vipper til at syne længere

Ønsker du at dine naturlige øjenvipper syner længere? Her får du opskriften, der får dine bekendte til at tro at du bruger falske vipper, selvom du blot bruger vippebukker og mascara.

1. Brug en vippebukker

En vippebukker gør virkelig en kæmpe forskel i jagten på illusionen af lange og fyldige øjenvipper. Har du allerede flotte buede vipper fra naturens side, så prøv alligevel at teste det på det ene øje. Forskellen med og uden vippebukker er markant.

Start med at bukke vippen helt inde ved øjet. Hvis du synes det svært at komme derind med vippebukkeren, så kan du med fordel hæve øjenlåget lidt med din frie hånd. Vær dog forsigtig, så nu ikke kommer til at nive huden med vippebukkeren. Hold vippebukker sammenklemt i ca. 10 sekunder. 

For ekstra buede vipper kan vippebukkeren føres lidt længere ud og klemmes sammen igen. Dette kan med fordel gøres i flere længder, hvis du ikke har særligt meget buk i vipperne fra naturens side. Derved vil vipperne næsten pege lodrette op. 

2. Læg et tyndt lag mascara

Sørg for at der ikke er for meget mascara på børsten. Et tykt lag mascara på børsten, vil få dine vipper til at klumpe sammen. Med mindre mascara på børsten er det lettere at få farve på alle vipperne og samtidig forhindre vipperne i at klistre sammen. 

Mascara på børsten fjernes let ved at skrabe børsten på kanten til åbningen af beholderen. Når børsten sættes i beholderen igen, vil den skubbe den overskydende mascara ned i beholderen igen.

3. Rul mascarabørsten

Begynd påføring helt inde ved vippekanten og rul børsten. Brug musklen i øjenlåget til at trykke vipperne godt ned i det rullende børstehoved. Træk mascarabørsten lige op langs vipperne. Eventuelle små zigzagbevægelser bør kun ske inderst ved vippekanten med børsten rulles. Zigzag bevægelser i spidsen af vipperne får vipperne til at sammenklistre.

4. Giv spidserne en ekstra tur

For mere fylde i spidserne af vipperne, påfør til sidst med små strøg mascara på det yderste af vipperne. 

5. Påfør mascara ovenpå vipperne

For ekstra fylde påfør mascara ovenpå vipperne. Start igen med en rullende børsteføring helt inde ved vippekanten og træk børsten lige ud. Mascara på øjenlåget er svært at undgå ved denne proces. Undgå at fjerne mascara fra huden på øjenlåget før end mascaraen er tør. Det er lettest at fjerne forsigtigt med en fugtig vatpind.

6. Adskil sammenklumpede vipper

Skulle vipperne alligevel klumpe sammen så er der også råd for dette. Brug en ren og tør mascara børste til at redde vipperne igennem. Hvis resultatet stadig ikke er tilfredsstillende, så brug eventuelt en pincet eller en nål til at skille de sammenklistrede vipper. Pas på øjet.

7. Hold på bukket i vipperne

Hvis dine vipper har en tendens til at rette sig ud i løbet af dagen, så kan du med fordel bruge en vandfast mascara. Den vandfaste mascara får bukket til at holde længere. Brug eventuelt blot den vandfaste mascara som det yderste og sidste lag. 

På denne måde undgår du også at få et pandalook, i tilfælde af regn eller tårer i løbet af dagen.

8. Påfør alle ønskede lag inden mascaraen er tør

Når mascaraen først er tør, er den svær af arbejde med. Påfør derfor alt mascara inden det når at størkne på vipperne. 

9. Forlæng vipperne ind mod øjet

Ja, det lyder måske mærkeligt, men hvor de fleste prøvet at få vipperne til at syne længere ved at have fokus på vippespidserne, så kan vipperne også syne længere ved at farve den inderste vippekant. Tag en eyeliner blyant og farv forsigtigt den inderste vippekant langs vipperne. Hvis din inderste vippekant er meget våd, kan du med fordel bruge en vatpind til at tørre vippekanten inden påføring.

Indlæg oprettet 1

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.