panelhegn

Panelhegn til kommunal, privat og industriel brug

Står du som enten kommunal eller erhvervs instans, og skal bruge panelhegn? Eller måske du endda står som privatperson og skal have sat noget op på din grund. Panelhegn kan bruges til mange forskellige formål – måske også til dit?

Hvorfor panelhegn fremfor andre hegn?

Hvilken type indhegning du bør vælge, afhænger i hæk grad af formålet. Panelhegn er en form for stålgitter hegn, også kendt som galvaniserings hegn eller industrihegn. Det betyder ikke at du ikke kan bruge dette hegn på din private ejendom. Lige netop denne type indhegning er blot særligt brugt i industrien. Rigtig mange kommuner indkøber denne type hegn til forskellige instanser.

Det kan f.eks. være til at indramme fodboldbaner eller udendørs områder til f.eks. sygehuse, skoler og andre institutioner. Mange virksomheder benytter også panelhegn både indendørs og udendørs, specielt på fabrikker og i lagerhaller. Det er en ideel løsning til at indramme varer og inddele dem. Det fungerer også til at indhegne og indramme en grund, så uvedkommende ikke kommer ind.

Skal du bruge indhegning?

Har du brug for indhegning til din gård, landsted, erhvervs ejendom eller andet? Så undersøg de forskellige indhegnings muligheder der findes. Der er ikke sikkert at panelhegn er den rigtige løsning for det du skal bruge det til. Det kan også være at det snarere er en form for støjhegn du har brug for. eller måske du har en indgang som du ønsker afspærret med en port eller pullerter. Ja, der er mange valgmuligheder når det kommer til indhegning og afspærring.

En gid idé vil være at undersøge mulighederne online. Kig gerne referencer på de forskellige firmaer. Flere hegn firmaer har sikkert lavet både større og mindre opgaver for kommunale projekter og kendte virksomheder. Det er altid godt at kunne have sådanne reference rammer, når man søger efter en god løsning. Du kan endda tage et besøg ved det lokale stadion eller gå forbi et par fabrikker i dit nærområde.

Tjek hvilke former for indhegning de benytter sig af, og se om det er den slags der kunne matche dine behov. En god idé kan være at tage et billede af det, og så sende til et hegn-firma. Kontakt dem på mail eller telefon og stil de spørgsmål du måtte have. Det er trods alt en større ting at skulle indkøbe nyt hegn, så det er rart at vide om panelhegn er den rigtige løsning for netop dig eller din virksomhed.

Indlæg oprettet 24

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.