markedsføring på facebook

Markedsføring på facebook – det skal du vide

Hvor meget ved du egentlig om markedsføring på facebook? Efter som de digitale og sociale medier er blevet så store som de er, er det også vigtigt at virkosmheder ikke styrer udenom disse. Flere sender faktisk deres medarbejdere på kurser i markedsføring på online medier.

Hvorfor markedsføring på facebook?

Den sociale medie jungle kan være svær at navigere rundt i. Specielt hvis man ikke er opvokset med dem. Og lad os da være ærlige – det er de færreste af dem som er opvokset med sociale medier, som er kommet på arbejdsmarkedet endnu. Ældre er fænomenet altså ikke. Til gengæld er det gået super stærkt for disse medier. Det bruges i dag på samme måde som vi tidligere brugte traditionelle medier som tv og magasiner.

Derfor er det også vigtigt at virksomheder forstår at lave markedsføring på facebook og andre platforme. Facebook er dog stadig den mest brugte platform på det danske marked. Selvom Instagram stadig er stødt voksende, så er brugerne her altså primært under 40 år. Faktisk er Danmark et af de lande, der har fået en kæmpe del af Boomer generationen over på facebook. Vi har altså utroligt mange på 60+ sammenlignet med andre lande.

Er dine medarbejdere rustet til SoMe?

Det er selvfølgelig langt fra forventet at alle virksomheder skal være helt inde i hvordan markedsføring på facebook og Instagram foregår. Det der er vigtigt er at man anerkender at det er noget vi skal til at bruge. Dog behøver man som virksomhed ikke have ansat et helt team til den slags. Det kommer meget an på størrelse af virksomheden, og hvordan man vil bruge de ressourcer man har til rådighed. I mange tilfælde kan det være en god idé at hyre et eksternt firma til at lave opgaver for en her og der. Det kan være I har en kampagne I gerne vil ud med. Ideerne og visionerne, men hvordan får I skabt den opmærksomhed omkring det som I ønsker.

Selvfølgelig skal vi ikke bandlyse de traditionelle medier sådan lige, men vi skal heller ikke kun holde os til dem. Specielt ikke hvis vi har en stor del af vores publikum som faktisk befinder sig på de sociale medier. Få evt. et eksternt firma til at hjælpe jer med jeres markedsføring på facebook. De kan både oprette kampagnen og stå for analyse indsamlingen. Først og fremmest er det selvfølgelig en god ting at vide om netop jeres målgruppe befinder sig på facebook, eller om der er potentiale for at finde nye kunder på den platform.

Indlæg oprettet 25

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.