Det skal handle om tøj herinde på bloggen i dag. Brixton er det perfekte mærke synes jeg. Det er et tøjmærke med et klassisk vintage look. Det er lige mig

Brixton er det perfekte mærke for dig

Hej alle sammen. Det skal handle om tøj herinde på bloggen i dag. Brixton er det perfekte mærke synes jeg. Det er et tøjmærke med et klassisk vintage look. Det er lige mig, og derfor tænker jeg også, at der nok er nogle af jer, som vil kunne lide det. Læs med.

Brixton er lige noget for os alle

Hvad er Brixton? Jamen det er netop det, som jeg vil tale om i dag. Det er et mærke, som har et stort udvalg af flotte jakker i cool klassiske vintage looks. De har et stort udvalg af hatte, skjorter og jakker er inspireret af workwear og arbejdstøj gennem flere generationer i USA. Det er lige en stil for mig. Jeg synes, at den er så cool og mandlig, og jeg føler mig altid godt tilpas i tøj fra dem. De har mange forskellige kunder nu, men er også et mærke med mange år på bagen. De kan prale af at have leveret tøj til alle lige fra sømænd til piloter til cowboys og til fabriksarbejdere. Det er et spænd der er vidt. Nu laver du tøj til den moderne mand, som går op i kvalitet. Mig… 😀 Det designer cool, retro designs, som er tilpasset en moderne tid, som vi lever i.

Hvem er dette brand?

Brixton er under en website, som hedder Army Star. Måske kender du den website? Der har jeg tit handlet mit tøj som voksen. Army Star fører et stort udvalg af tøj fra Brixton, og det var også på deres website, at jeg opdagede dette brand der hedder Brixton. Netop ligesom området i London. Det er et navn, som man kan genkende. Mine yndlingstøjgenstande fra Brixton er deres super seje Flannel skjorter, som jeg personligt bruger meget. Det er en klar favorit om efteråret, men det er et stykke tøj, som kan bruges hele året rundt. Jeg er også ret vild med deres jakker, som bare er i så god kvalitet. Det kan je skrive under på efter at have ejet (jeg ejer dem stadig) et par stykker. Derudover synes jeg, at deres accessories såsom Brixton Brood Snap Cap er en super fed detalje til et outfit. Jeg elsker hatte, tørklæder og alt det der. Så hvis du er kommet i shoppehumør, så vil jeg klart anbefale at tjekke det her mærke ud. Lad mig vide i kommentarfeltet, om I køber noget.

Læs mere her.

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.