affugtning

Affugtning af hjem eller erhvervs ejendom

Fugt i lofter, gulve og murværk er et mareridt for de fleste. Det skaber nemlig sundhedsskadeligt indeklima og muligvis råd og svamp. Derfor er det vigtigt med en affugtning så snart man har opdaget skaden.

Derfor er affugtning vigtig

Der er ingen af os som ønsker råd og svamp i vores hjem eller på vores arbejdspladser for den sags skyld. Vi befinder os alligevel på vores arbejdsplads en tredjedel af døgnet, og endnu mere tid bruger vi i hjemmet. Derfor er det vigtigt at indeklimaet hvor vi er, er som det skal være. Det kan en affugtning hjælpe med. Man kan både købe eller leje en affugter.

Et firma som Total Skimmelrens lejer dem ud, hvilket gør det ideelt hvis du skal bruge en affugter til en bestemt situation. For eksempel hvis der har været vandskade i dit hjem. Der kan dog også danne sig fugt i vægge og lofter ved for høj luftfugtighed. Det kan f.eks. være på de varme sommerdage eller måske et kælderrum er særligt udsat for fugt.

Husk det gode indeklima

Indeklimaet er bare en vigtig faktor for vores helbred. Derfor er der ting vi bør gøre per automatik for at opretholde et sundt indeklima. Det kan være små ting som at lufte ud dagligt. Det er oftest gamle bygninger som er udsat når det kommer til fugt der ophober sig i vægge og lofter. Her kan det ligefrem være en nødvendighed at have en affugter stående til affugtning af bestemt rum. Oftest er der kælderrum som er hårdest udsat fordi de ofte ligger nede under jordens overflade.

Mange virksomheder har også kontorpladser i ældre bygninger. Også her er det vigtigt at man sørge for at have et godt indeklima. Er klimaet dårligt, medfører det syge medarbejdere, og det bliver hurtigt omkostningsrigt for virksomheden. Derfor kan det godt betale sig at investere nogle penge i at gøre noget på forhånd. Det kan være særlige klima gardiner, som kan rulles ned og hjælpe til et bedre indendørs miljø. Andre steder er det sket og ret bare nødvendigt med en affugtning.

Lej en affugter

De fleste privatpersoner har ikke lige en affugter stående til hvis den sku blive handy. Ofte drejer det sig nemlig om korterevarige perioder man har brug for sådan en. Derfor kan det i mange tilfælde godt betale sig at leje en affugter. Man kan leje den som virksomhed eller privatperson, Det kan også være et ejendoms service selskab som lejer sådan en, så beboerne straks kan foretage en affugtning af deres lejlighed i bygningen, hvis uheldet er ude.

Indlæg oprettet 25

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.