ZOLL AED professionel hjertestarter til privat og erhverv!

Hos Førstehjælp-Shoppen tilbyder vi ZOLL AED er en hjertestarter, som sikre at du udfører hjerte og lungeredningen korrekt. Årsagen til dine medarbejdere eller dig selv kan være sikre, er fordi ZOLL AED både har billede-, stemme- og tekstmeddelelser, som forklarer, dig igennem hele forløbet. På den måde er du eller dine medarbejdere mere sikre på at redningsindsatsen er effektiv og at de gør det korrekt. ZOLL AED har en dansk stemme, så der behøves ikke være usikkerheder, når en instruktion begynder.

ZOLL AED fungere vha. af et par elektroder samt en indbygget sensor, der registrerer og måler dybden på din eller dine medarbejders kompressioner. Under kompressionerne får du meddelelser fra hjertestarteren, som giver dig eller dine medarbejder sikkerheden for om det gøres korrekt. Ydermere kommer der feedback undervejs, om hjertemassagen såsom “tryk hårdere” og “tryk hurtigere” samt hjælper den dig med, at holde den rette takt, når der udføres kompressioner. ZOLL AED giver dig eller dine medarbejdere en guidet hjælp til, hvordan redningsindsatsen for hjertestop skal udføres korrekt og hjælper i en potentiel stresset situation, hvor der ikke skal panikkens. 

Sikker førstehjælp til alle aldre.

Førstehjælp-Shoppen tilbyder også ZOLL AED pga. denne kan anvendes til alle aldre, både til voksne og børn. Er der behov for anvendelse til børn under 8 år, så kan der tilkøbes børneelektroder. Når disse er tilkoblet på maskinen, registrerer den selv, hvilken form for patient der behandles på, om det er et barn eller en voksen. Derefter tilpasser den også EKG-Analysen og defibrillering energiniveauerne. Hvor der er en klar sikkerhed ved brugen af hjertestarteren. Derfor behøver du heller ikke tænker yderligere på, om der overbelastes på et barn, da hjertestarteren tilpasser dens stemme guide til den person, som der bliver ydet førstehjælp på.

Lave driftsomkostninger:

Hjertestarterens batteri og elektroder er langtidsholdbare, hvilket betyder at driftsomkostningerne ved hjertestarteren er lav. Elektroderne skal blot udskiftes hvert femte år, derudover er produktet drevet af ti 123A lithium batterier, som kan købes ved almindelige levnedsmiddelforretninger. 

Indlæg oprettet 6

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.