Frokostordning i København
Mad

Frokostordning i København: Få kvalitet og velsmag

Det der med at få lavet madpakkerne om aftenen… Det er ikke altid man får det gjort. Så står man til gengæld der om morgenen og stresser med rugbrød og leverpostej. Ud ad døren og afsted på arbejde, hvor den madpakke, man lige har smurt, ikke engang er noget at råbe hurra for. Så mit spørgsmål er: Hvorfor ikke lade en frokostordning i København klare arbejdet for dig?

En frokostordning i København forkæler hele virksomheden

En frokostordning er uden tvivl en fælles fornøjelse, og noget I alle kan se frem til, ledelse eller ej. Det gode ved en frokostordning er nemlig, at I er sammen om den. Det er slut med at mugge over sin egen lunkne madpakke, mens kollegaen har flottet sig med en lækker salat. Nu kan I alle få glæde af varme retter, salater og friskbagt brød til frokost! Det er en simpel ting, der spreder rigtig meget glæde og arbejdslyst.

Så er der serveret…

Menuen er altid sund, lækker og varieret, og I kan hver dag se frem til:

  • En varm ret.
  • To friske salater med hjemmerørt dressing.
  • Friskbagt rugbrød med forskelligt pålæg.

Om torsdagen kan I endda nyde godt af dagens kage. Med lidt sødt at lade op på, er I klar til den sidste slutspurt inden weekenden. Desuden er der også et tilbud til vegetarerne.  Nordic Catering er nemlig miljøbevidste og går meget op i at mindske madspild, og den CO2-udledning som er forbundet med madspild og kødproduktion.

Kvalitet og velsmag

Nordic Catering er altså den helt rigtige leverandør, hvis du ønsker en frokostordning, der er miljøbevidst og samtidig velsmagende. Man kan bare tage ét kig på deres råvarer. De er friske, af høj kvalitet og valgt efter årstiden. Ved at lave mad med grøntsager i sæson passer man både på klimaet, men man får også en bedre kvalitet af maden. Friske grøntsager er nemlig langt rigere på smag og vitaminer.

Få din frokost leveret lige til døren

Nordic Catering leverer frokostordninger i København og omegn, men også mange andre steder på Sjælland. Er du interesseret i en frokostordning derfra, kan du altid ringe og høre ad, om de også kører ud til dig. Du kan også gå til Nordic Caterings hjemmeside, hvis du vil læse mere om deres tilbud. Foruden frokostordninger tilbyder de også mad til events, mødeforplejning og kantineordninger.

Kategori: Mad
Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.