woocommerce webshop
Web

Få dig en woocommerce webshop ligesom jeg

Er du en mindre butiksejer ligesom jeg selv? Så har du sikkert også siddet i den situation og overvejet om du skulle have en woocommerce webshop tilknyttet din fysiske forretning. I min butik sælger jeg økologisk skønhedspleje, men jeg ville ligesom gerne kunne nå længere ud end blot til mit lokal område. Derfor endte jeg med at oprette en webshops.

Woocommerce webshop er nutiden og fremtiden

Måske er de fysiske butikker ikke ligefrem en uddøende art, men dog alligevel en truet en af slagsen. Butikslivet i især mindre byer har oplevet stor nedgang i salg, og flere af de små lokale butikker har måtte lukke og slukke, Det synes jeg er virkelig sørgeligt. Jeg støtter personligt op om forretningslivet i mit eget lokal område. Jovist, jeg er selv butiksdrivende, men hvorfor ikke købe kaffebønnerne nede hos den lokale café så den kan blive ved med at eksistere. Ja, hvorfor i det hele taget ikke lægge dine penge i den by du bor i?

Den gruppe af produkter jeg sælger, er stadig niche præget. Det betyder både at der er mange i mit lokal område som køber deres skønheds pleje i Matas fremfor hos mig, men det betyder også at der sidder forbrugere af økologiske hudpleje produkter mange andre steder i landet, som ikke har en butik som min i nærheden. Det har jeg især erfaret efter jeg fik åbnet min woocommerce webshop. Jeg kan nemlig se på analyserne, at en stor del af mine online kunder kommer fra storbyerne.

Hold gang i forretningen ved at sælge online

Mens nogle måske vil mene at man har overgivet sig til ‘fjenden’ ved at sælge online, så tror jeg virkelig at det er vejen frem. Vi taler tit om hvordan nethandlen har ødelagt handelslivet i byerne, og jeg har da også lige talt om at støtte op om sit lokal område. Dog behøver det ene ikke udelukke det andet. Min største grund for at oprette en woocommerce webshop, er for at tiltrække flere kunder, for det giver flere penge i kassen. Lad os ikke narre nogen. Det er det det handler om når man driver forretning. At tjene penge.

 

Selvfølgelig er der også en grund til at jeg handler med det jeg gør. Netop fordi det er økologisk skønheds pleje som interesserer mig, og som jeg gerne vil sprede budskabet omkring. Det er den måde det hele harmonerer på. Hvis du som sælger ikke brænder for det du laver, så kan det lyn hurtigt mærkes. Salget gennem min woocommerce webshop er bare højere end salget i min fysiske butik, og det er det der gør at den fysiske butik også stadig kan eksistere.

 

Kategori: Web
Indlæg oprettet 24

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.