konferencecenter jylland

Konferencecenter i Jylland har alt, du drømmer om

En konference stiller mange krav til stedet, hvor det skal holdes. Der skal både være god forplejning, teknik, der virker og omgivelser, der indbyder til fordybelse. Heldigvis er det lige præcis nogle af de ting, som Hotel Propellens konferencecenter i Jylland gør allerbedst. Læs med i blogindlægget her, og se hvorfor deres konferencecenter er det helt rigtige for dig.

Et konferencecenter i den jyske natur – med central beliggenhed

Hvem siger, at man ikke kan få et konferencecenter med central beliggenhed, samtidig med at det ligger i naturskønne omgivelser? Propellens konferencecenter i Jylland ligger i Billund, men samtidig midt på den jyske hede. Den centrale beliggenhed betyder, at det er nemt for konferencedeltagerne at komme til centeret – også dem, der kommer langvejs fra med fly. Derudover er det hektiske byliv, forurening og larm skiftet ud med frisk luft og lynghede. Det gør Propellen til det perfekte sted for jer, der vil have mulighed for at afholde en uforstyrret konference.

Et konferencecenter i Jylland med moderne udstyr

Det er ikke kun i København, at man følger med tiden. Propellens konferencecenter er nemlig fuldt opdateret, når det kommer til teknik. De stiller både AV-udstyr og trådløst internet til rådighed, for ikke at nævne deres to åbne kontorer med mulighed for print og kopiering. Deres konferencesal har plads til 150 gæster. Og har arrangørerne brug for et sted at trække sig tilbage? Så er der flere grupperum, der kan benyttes.

God forplejning – fordi hjernen tænker bedre med brændstof

Selvom beliggenheden er perfekt, og selvom teknikken fungerer, kan en konference godt trække blive lidt langtrukken. Derfor har Propellen mange forskellige og luksuriøse forplejningstilbud, så gæsterne kan holde sig skarpe under hele konferencen. De professionelle kokke sørger for, at der er forfriskninger, der passer til jeres kursus, hvad enten det er tre timer, en halv dag eller en hel dag.

Prøv det sunde valg

På Propellen handler det i høj grad om gæsterne, og derfor gør de alt, hvad de kan for at imødekomme dine ønsker. Derfor er der også flere forskellige forplejningsløsninger at vælge mellem. Er I trætte af de traditionelle, sukkerholdige snacks, kan I som noget nyt vælge det sunde valg. Denne forplejning skifter de hurtige kalorier ud med vitaminrig juice, grovboller og smoothies – helt perfekt, hvis I har en lang dag foran jer.

Klik her, og læs mere om alle fordelene ved Hotel Propellen.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.